گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و آفریقای جنوبی سرلشکر موسوی هشدار داد: رژیم اسرائیل در صورت تکرار تجاوز، سیلی محکم‌تر از قبل خواهد خورد سرکنسول ترکیه در مشهد شهادت ایرانیان در حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کرد رسانه انگلیسی: حملات هدفمند ایران، اقتصاد اسرائیل را به ورطه سقوط کشانده است پاسخ قاطع و مستدل عراقچی به خانم کالاس درباره مفاد معاهده عدم اشاعه (ان‌پی‌تی) ادای احترام خاخام‌های ساکن انگلیس به شهدای ایرانی و تبریک پیروزی تهران بر رژیم اسرائیل روسیه از توقف ارسال تسلیحات کلیدی آمریکا به اوکراین استقبال کرد گروهان‌های قدس مسئولیت حمله موشکی به شهرک صهیونیستی سدیروت را بر عهده گرفت وزیر خارجه فرانسه علیه ایران تهدید کرد قطر و ایتالیا در تلاش برای دستیابی به توافقی گسترده‌تر با ایران آسوشیتدپرس: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همچنان در ایران حضور دارند قالیباف: گنبد آهنین در مقابل قدرت موشکی ایران بی اثر شد محسن رضایی: رهبر انقلاب مستقیما عملیات علیه رژیم صهیونیستی را فرماندهی کردند علی لاریجانی: کار گروسی عامل جنایت دشمن شد ترامپ نامزد مسلمان انتخابات شهرداری نیویورک را «دیوانه کمونیست» خواند موضع جدید ترامپ درباره طرح کاهش مالیات‌ها حضور سران قوا در آیین بزرگداشت شهدای اقتدار در مصلی تهران| مقامات در مورد جنگ ۱۲ روزه چه گفتند؟ (۱۱ تیر ۱۴۰۴) تکذیب توقف آموزش زبان روسی در مدارس جمهوری آذربایجان صدای انفجار‌های مهیب در حومه ادلب شنیده شد (۱۱ تیر ۱۴۰۴) آلمان به تعلیق همکاری ایران با آژانس واکنش نشان داد ممنوعیت تردد پرواز‌های عبوری بین المللی در آسمان مرکز و نیمه غربی کشور (۱۱ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: تاکنون حدود ۴۰۰ هزار نفر از اتباع غیرمجاز به کشورشان بازگردانده شده‌اند (۱۱ تیر ۱۴۰۴) + فیلم جزئیات تیراندازی در گشت امنیتی منطقه تاریک دره همدان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تعلیق همکاری ایران با این سازمان واکنش نشان داد خشم کارشناس صهیونیست از حمایت مصر از ایران: قاهره وارد جنگ سرد با تل‌آویو شده است
سرخط خبرها

آیت‌الله صدیقی: انقلاب اسلامی به زنان اعتبار داد| حجاب انزوا نیست| خواستار مدیریت حکیمانه بر شبکه‌های مجازی هستیم

  • کد خبر: ۱۱۷۱۳۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱
آیت‌الله صدیقی: انقلاب اسلامی به زنان اعتبار داد| حجاب انزوا نیست| خواستار مدیریت حکیمانه بر شبکه‌های مجازی هستیم
امام‌جمعه موقت تهران با بیان اینکه حجاب انزوا نیست، گفت: از روزی که مجلس، تأسیس شد نمایندگان از جامعه زنان کم نبودند و نیستند و این ظلم است که بگویند انقلاب در حق بانوان ظلم کرده، درحالی‌که انقلاب اسلامی زنان را احیا و به آنان اعتبار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام کاظم صدیقی در نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته تهران، با تبریک دهه ولایت و عید غدیر، تقوا را پشتوانه دنیا و آخرت دانست و گفت: هر فردی حریم خدا را نگه دارد، خداوند بن بست را از پیش پای او برمی‌دارد.

خطیب موقت تهران گفت: خدا در هیچ کجا به اندازه غدیر اهمیت به خرج نداده است و از این رو پیامبر را در حجه‌الوداع مأمور کرد، حاجیانی که جلو افتاده بودند را برگرداند و حاجیانی که نرسیده بودند، برسند تا ایشان در جمع همه حاجیان که سفیران کشور‌های اسلامی بودند، ولایت امیرالمومنین (ع) را تبلیغ کنند.  

وی با استناد به سه اصل در این مأموریت که موضوع سیاسی و زمامداری است، ادامه داد: به‌قدری این مسأله مهم است که اگر تبلیغ انجام نمی‌شد، رسالت و دین کامل نمی‌شد و این موضوع نقش ولایت در تبیین دین را نشان می‌دهد و در غیر اینصورت تحریف در دین محتمل بود و دیگر الگویی برای حکمرانی اسلامی پیدا نمی‌شد.

صدیقی حضرت علی (ع) را مکتب، فرهنگ، جریان زندگی، مدل حکمرانی، قبله و کلاس همیشگی برای موحدان عالم و الگوی حکومت عدالت و معرفت توصیف کرد و گفت: ویژگی‌های حضرت علی (ع) که قران کریم از آن نقل می‌کند این است که رهبری حکومت اسلامی باید عالم باشد.

خطیب موقت تهران افزود: امیرالمومنین در آیه مباهله نفس نفیس پیامبر است و خداوند به جز نبوت هرچه به پیامبر آخرالزمان داده به امام علی (ع) هم داده است چراکه ایشان جانشین پیامبر است.

وی خاطرنشان کرد: غدیر نشانه‌ای از جامعیت اسلام و نقشه راه جامعه اسلامی است و آینده نگری را برای جامعه اسلامی در دستور کار قرار داده است بنابراین اهمیت غدیر از جهت ولایت است.

صدیقی شعارغدیر امسال را «لبیک یا رسول‌الله» عنوان کرد و گفت: شعار محوری دهه امامت و ولایت این است که به منظور پاسخ به ندای پیامبر خدا که به ندای خدا لبیک گفت و امامت امام علی را تبلیغ کرد و از همه  خواست تا رهبری امیرالمومنین را تبلیغ کند و این همان واحد بودن سیاست و دیانت است، ما هم ولایت حضرت علی را تبلیغ کنیم.

خطیب موقت تهران افزود: شعار‌های اجرایی امسال نیز هر خانه یک غذا و هر خانه یک اطعام است؛ اطعام یک نفر در روز غدیر به منزله اطعام همه انبیا و صدیقین است. از سوی دیگر ما محرم و صفر را ماه عزا و ذیحجه را ماه شادی می‌دانیم و همانطور که عزادارای عبادت است، این شادی هم عبادت است.  

وی تأکید کرد: تا زمان ظهور امام عصر (عج)، ولایت فقیه حافظ استقلال، عزت و نَمی از ولایت حضرت علی (ع) است.

امام جمعه موقت تهران در خطبه دوم با استناد به سوره‌های نور و احزاب، گفت: تکلیف بانوان مسلمان در این سوره‌ها مشخص شده است. مسلمانی نیست که منکر حجاب برای زنان باشد و این ضروریات دین و متن قرآن است.  

وی افزود: همه بانوان مکلف به حجاب هستند، گروهی خواهران خوش ذات ما هستند که برخی از این‌ها شاید در روز قیامت از ما جلو بیفتند، این خواهران برای نذر و نیاز و زیارت ائمه بسیار باصفا حضور دارند و در کمک‌های مومنانه عقب نمی‌افتند و در دفاع مقدس و اکنون هم بیش از ۷۰ درصد آنان اعتقاد دارند بدحجابی‌شان کار قشنگی نیست، اما چون در محیط‌های بدی قرار گرفته‌اند این پوشش تحمیلی است، اما با این حال خواست قاطبه مردم ایران حفظ حجاب اسلامی در همه ادوار و اعصار است.

صدیقی حجاب را برای بانوان، کرامت، شرافت و ارزش دانست و گفت: بانوان با اعتماد به قرآن و عملکرد بانوانی که الگوی مسلمان‌ها هستند، مانند حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت خدیجه کبری (س)، حجاب را افتخار و ارزش می‌دانند از این رو حجاب بانوان مانند لباس روحانیت تبلیغ دین است.

خطیب موقت تهران با بیان اینکه حجاب انزوا نیست و خدمتی که انقلاب اسلامی به بانوان داشته در طول تاریخ صورت نگرفته است، اظهار داشت: در کنار خون‌های زلال شهدا، رویشی برای رشد بانوان به وجود آمد به طوری که امروز بانوان مجتهده فراوانی داریم و مقاله‌هایی که بانوان در دانشگاه‌ها می‌نویسند سبب شده در رشته‌های تخصصی از مردان هم جلوتر باشند.  

وی اضافه کرد: از روزی که مجلس شورای اسلامی، تأسیس شد نمایندگان از جامعه زنان کم نبودند و نیستند و این ظلم است که بگویند انقلاب در حق بانوان ظلم کرده است، درحالی‌که انقلاب اسلامی زنان را احیا کرده و به آنان اعتبار داده است.

صدیقی با اشاره به اظهارات برخی که درمورد حجاب می‌گویند این‌ها عضوی از ما هستند و به حجابشان چه‌کار داریم، گفت: حجاب قانون و شرع است و خلاف شرع عمل کردن و راضی به معصیت خدا شدن، خلاف انصاف و دیانت است.

خطیب موقت تهران با بیان اینکه هر تخلفی مجازاتی دارد و کشف حجاب و بی‌حجابی جزو تخلفات قانونی است، تصریح کرد: حجاب قانون مصرح پارلمان ما با امضای شورای نگهبان است و ملت ما نیز متمدن و قانونگرا هستند از این رو مسأله برهنگی مربوط به قبل از تاریخ بوده و حجاب و پوشش، تمدن و ارزش است.

وی از مسئولان شورای عالی مجازی خواست تا فضای مجازی را مدیریت کنند و گفت: این تناقض دارد که از طرفی دختران‌مان را رها کنیم تا دشمن از طریق فضای مجازی به خانه ما هجوم بیاورد و از طرف دیگر بگوییم این کار را نکنید، از این رو ما خواستار اعمال مدیریت حکیمانه نسبت به شبکه‌های مجازی هستیم.

صدیقی بر همین اساس از صدا و سیما و وزارت ارشاد خواست تا از هنر، فیلم و سریال در اعتلای مرتبه بانوان و ارزش گذاری به مسأله حجاب استفاده کند و تأکید کرد: این اقدام فقط مقابله با بی‌حجابی نیست بلکه مقابله با تهاجم دشمن است چراکه دشمن این موضع را خاکریز می‌داند و می‌خواهد از این طریق نظام خانواده را به هم بریزد و فرزندان نامشروع به وجود بیاورد.

امام‌جمعه موقت تهران با اشاره به سه مأموریت رضاخان از طرف انگلیس گفت: رضاخان به سه پایگاه هجمه برد که یکی پایگاه فرهنگی روحانیت و علما بود و امروز نیز همان راه را می‌روند؛ آن‌ها عمامه‌ها را برداشتند درحالی عمامه مظهر معارف دین، اخلاق پیامبر و تعبد به دین بوده است. پایگاه دیگری که به آن هجمه بردند، منابر روضه بود که رضاخان روضه‌خوانی‌ها را تعطیل کرد و اقدام سوم آن‌ها برای اینکه نظام خانواده را برهم بریزند، برداشتن حجاب بود لذا این مواضع که گاهی حجاب و بانوان با حجاب را تحقیر می‌کنند، اصلا درست نیست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->